duminică, iulie 5, 2020

Momente de cosmar pentru Nadia Comaneci. Zeita de la Montreal si sotul ei, Bart Conner, traiesc clipe dificile in SUA, din cauza pandemiei de Covid-19. Iata declaratiile celor doi!

„Cred că din acest motiv este atât de înspăimântător, sunt atât de multe lucruri pe care nu le ştim despre viitor. Încercăm să acţionăm responsabil, să îi ţinem pe copii în grupuri mici. Dacă aflăm că cineva este bolnav, este mai uşor să le spunem copiilor din acel grup să nu mai vină timp de două săptămâni şi astfel nu suntem nevoiţi să închidem toată sala. Ideea este să îi segmentăm în grupuri pentru a reduce riscul. Nimeni nu ştie.

Citește și:

Noi am încercat să ne adaptăm modelul de business. În mod normal suntem o afacere înfloritoare.Trebuie să fim conştienţi că va dura cel puţin un an până vom reveni la capacitatea normală. Aducem angajaţii la muncă pe măsură ce avem nevoie de ei”, a declarat Bart Conner, în direct la Antena 3.

“Trebuie să facem pași mici pentru că economia este în pericol”

Momente de cosmar pentru Nadia Comaneci. „Avem sportivi în fiecare zi de pe 15 mai, am început cu doar câțiva sportivi, i-am împărțit pe serii, grupe la fiecare aparat, au rămas în același nucleu și la următoarele aparate. Se dezinfectează aparatele de fiecare dată după o serie și încercăm să menținem distanțarea între sportivi. Am primit regulile statului Oklahoma cu ce se întâmplă

Citește și:

Avem speranța că va fi bine, dar nu știm când va fi bine, trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Trebuie să facem pași mici pentru că economia este în pericol și încercăm să mișcăm și noi lucrurile prin redeschiderea Academiei”, a completat Nadia Comăneci.

In cadrul Academiei condusa de Nadia Comaneci si de Bart Conner se lucreaza la capacitate redusa in momentul de fata. Copiii nu s-au antrenat de doua luni!

Citește și:

„Lucrăm la capacitate redusă momentan. Avem instrucţiuni date de guvernul federal, de cel al statului şi de municipalitatea locală. Le luăm temperatura tuturor celor care intră şi o notăm. Le punem câteva întrebări despre membrii familiei lor, dacă sunt toţi bine. Încercăm pe cât posibil să eliminăm riscul. Copiii nu s-au antrenat de două luni. Sala a fost închisă în acest timp””, a mai spus Bart Conner.

Parteneri