vineri, iulie 10, 2020

Momente tensionate pentru Elena Cârstea! „Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!”

Elena Cârstea a mărturisit pe pagina sa de Facebook că trece prin momente mai tensionate. Dar că speră că totul va reintra pe făgașul normal. Celebra solistă este agent imobiliar în Florida, însă, în această perioadă de pandemie, clienții se cam lasă așteptați.

„Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”, a povestit vedeta.

Citește și:

Elena Cârstea a vorbit și despre fiicele sale. Sanda, în vârstă de 23 de ani, şi Adriana, în vârstă de 19 ani, lucrează în Armata SUA. Cele două fete vin foarte rar pe acasă. Elena Cârstea le duce dorul și tocmai de aceea a adoptat tot felul de animăluțe.

„Viața mea e cam plictisitoare, de aceea am căței și pisici. Mai scriu, din când în când, îmi trebuie alți ochelari, nu mai văd bine nici de aproape, nici la distanță”.

Citește și:

Cântăreața a rămas aceeași, în ciuda vârstei.

„Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă. Nu mai e imaginea pe care o știai, noroc că mă țin fetele tânără. Suflește nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte”.

Momente tensionate. Cu toate că are tot ce-și dorește în noua sa țară, Elena Cârstea a făcut o mărturisire sfâșietoare.

Citește și:

„Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!”, a spus cântăreața.

Parteneri