joi, august 6, 2020

Monica Pop a fost amenintata cu moartea. Celebrul oftalmolog a relatat prin ce a trecut in scandalul cu vaccinarea!

Monica Pop a marturisit ca au existat multe momente in care prietenii au rugat-o sa nu le faca publice numele, din cauza fricii. Medicul a mai spus ca una dintre cunostintele sale, care a vorbit sincer, a fost amenintata cu moartea.

Monica Pop si-a adus aminte ca in urma cu doi ani, in perioada scandalului legat de vaccinare, a trecut printr-o situatie similara.

Citește și:

Monica Pop a fost amenintata cu moartea: A fost foarte urat!

„Am fost și eu amenințată, am făcut plângere la poliție. A fost foarte urât. A fost în scandalul cu vaccinarea, pe care eu o susțin, nu și în cazul COVID”, a spus Monica Pop în cadrul unui interviu pentru Cristi Brancu, citat de stirilekanald.ro.

Aceasta amenintare a venit ca urmare a unei dezvaluiri facute de Monica Pop. Aceasta a declarat ca sefa de primiri urgente a spitalului a luat rujeola de la copiii nevaccinati.

Citește și:

„Am primit de dimineaţă un mesaj de ameninţare cu moartea pe Facebook pentru că susţin vaccinarea şi pentru că, susţinea persoana respectivă, cu nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce, de o vulgaritate fără egal, că vaccinurile sunt produse de evrei şi că omorâm populaţia şi că mor copiii dacă fac vaccinuri. Şi să am grijă cum merg pe stradă pentru că sunt maşini care mă pot lovi sau că pot primi o lovitură în cap, ceva de genul acesta”, a susținut Monica Pop.

Parteneri