marți, iunie 2, 2020

Moștenire de jumătate de milion euro! Un cunoscut cântăreț român spune ce o să facă cu banii.

Marian Niculae, liderul trupei Haiducii, s-a însurat cu Roxana, în urmă cu cinci ani. Recent aceștia au primit cadou de la mama Roxanei o proprietate impresionantă în Spania, pe Costa del Sol. Vila este considerată una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa.

Marian Niculae  a mărturisit pentru Impact că vila este estimată la aproximativ 500.000 euro. Are 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, un living urias, precum și o piscină impresionantă.

Citește și:

Cântărețul și soția sa s-au hotătât să închirieze vila în timpul sezonului estival. Cei doi se află în Benalmadena, Costa del Sol, din luna februarie, și lucrează la renovarea vilei, moștenire de jumătate de milion.

„Toată renovarea a fost făcută de noi doi. Ne pricepem și ne-a făcut o mare plăcere. Initial trebuia să stăm o lună aici, însă ne-a prins pandemia de coronavirus și nu am mai plecat.

Citește și:

Și pentru că am avut mai mult timp, am revonat mai mult decât plănuisem initial. Ne dorim să ne primit invitații într-un mediu deosebit, să aibă la dispoziție toate facilitățile pentru a se bucura de o vacanță de vis.

Vila se află la 15 kilometri de aeroportul din Malaga și sunt o mulțime de locuri splendide pe care românii le pot vizita. Întreaga proprietate se poate inchiria cu 230 euro euro/noapte. Am muncit cu tot sufletul și suntem tare entuziasmați, avem emoții mari”, a declarat Marian Niculae pentru sursa citată.

„Aici oamenii sunt altfel, au altă mentalitate”

Citește și:

Marian Niculae și soția sa, Roxana, așteaptă cu nerăbdare să se reia zborurile spre România, pentru a se întoarce acasă. Artistul a mărturisit, însă, că ia în calcul de a se muta definit în Spania, împreună cu soția lui.

„Aici oamenii sunt altfel, au altă mentalitate. Sunt mult mai liberi, nu le pasă ce face vecinul. Ne-am simțit extraordinar aici în aceste luni și nu exludem să ne mutăm definitiv aici. Nu voi renunța la muzică, bineînțeles. Și înainte aveam concerte în Spania, precum și în alte țări”, a mai spus cântărețul.

Artistul se află la cea de-a doua cănicie. Din prima căsnicie, Marian Niculae are o fetiță cu care Roxana se înțelege de minune.

Parteneri