marți, august 11, 2020

Mugur Mihaescu spune lucrurilor pe nume! Adevarul despre COLABORAREA cu Securitatea. Iata ce declara actorul, lider al Protestelor din Piata Victoriei.

“Vreau să le răspund acelor mici securiști care vor să mă facă să tac, venind cu dosare de securitate, venind cu Bau-Bau-uri. Vreau să le arăt domnilor mici securiști că acest Bau-Bau mi l-au arătat și în 2012, când am candidat independent împotriva USL. N-am tăcut nici atunci și nu m-au speriat nici atunci…

Mugur Mihaescu spune lucrurilor pe nume! Adevarul despre COLABORAREA cu Securitatea

Citește și:

În 1986, pe când făceam stagiul militar la Ploiești am fost, nu turnat, pârât de un coleg de-al meu de cameră, de 18 ani și el, ca și mine, că scriu scrisori de dragoste, că nu aveam SMS-uri pe atunci, unei fete din Franța. În urma acestei pâre am fost chemat la domnul ofițer de contrainformații, care m-a băgat într-o cămăruță și m-a bătut până m-am căcat pe mine, după care mi-a spus că Facultatea mea s-a terminat, că voi fi trimis la Canal sau eventual într-un batalion disciplinar, dacă nu semnez un angajament. Avem 18 ani, l-am semnat, da!

Citește și:

După un an jumate în care am crezut că m-au uitat, au venit la mine acasă, m-au luat și m-au dus la sediul Securității de pe atunci, de undeva din Craiova, în care tovarășul de acolo m-a luat și mi-a dat o cafea și o țigară. Cu stânga mi-a întins bricheta și cu dreapta mi-a zburat capul. După care m-a bătut din nou, dar de data asta nu am mai făcut pe mine. Și mi-a zis: Scrie! Ce să scriu?! Ce știi tu, ce-ți spunem noi, dar scrie!”, a spus Mugur Mihăescu, în videoclipul postat pe pagina sa de Facebook.

Primul lui gând la Revoluție

Citește și:

“După ce a început Revoluția, primul meu gând a fost să mă duc să-l împușc pe ăla din Craiova. De nervi, am descărcat un încărcător de AKM în clădire. Mă bucur că nu l-am împușcat, pentru că altfel devenea Erou al Revoluției. Asta ca să înțelegeți că nu am nimic de ascuns și îi las pe toți cei care ascultă acest material să mă judece. Poate am greșit, poate nu am fost destul de curajos și atunci îmi cer scuze din nou în fața dvs, această jigodie hoață, oltean, trădător și securist”, a continuat actorul.

Parteneri