duminică, iulie 5, 2020

Nadia Comaneci și legătura neștiuta cu Pro Tv. Nadia Comăneci și-a dorit să mai ia un 10. Duo Maintenant, echipă de gimnaști alcătuită din Ludivine Furnon și soțul său, Nicolas Besnard, concurenții de la ”Românii au talent” s-a calificat în finală, însă nu au ajuns la nivelul așteptat de români. De această dată, publicul a ales altceva.

Nadia Comăneci a apărut la Românii au Telent, cu un mesaj video de susținere pentru Ludivine Furnon și soțul său, concurenți în finala ”Românii au talent”.

Citește și:

În urmă cu câțiva ani, Nadia Comăneci a fost antrenoarea femeii de origine franceză, Ludivine Furnoc. De altfel, aceasta a declarat că a fost de câteva ori în România datorită primei gimnaste din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, notează playtech.ro.

„Sunt foarte atașată de România pentru că toți antrenorii mei au fost români”, a mărturisit Ludivine Furnon de la Duo Maintenant, mamă a doi copii. Fosta mare campioană mondială, care a luat primul 10 din istoria gimnasticii, este mândră de foștii ei sportivi pentru că au ajuns pe „scene mai mari”, făcând referire la emisiunea de talente difuzată la postul de televiziune Pro TV.

Citește și:

Nadiei Comăneci a menționat că este fericită că gimnastica și pasiunea pentru gimnastică i-au adus și pe altfel de scene.

„Dragă Ludivine, am fost foarte bucuroasă când am văzut că ai primit Golden Buzz la Românii au talent. Prestația ta alături de soțul tău a fost spectaculoasă.

Sunt foarte fericită că gimnastica și pasiunea pentru gimnastică te-au adus și pe altfel de scene. Scene mai mari. Îți doresc succes! Baftă”, a spus într-un video de susținere Nadia Comăneci.

Parteneri