sâmbătă, august 8, 2020

Ne bronzăm cu mască sau fără mască? Prefectul Constanței a decis. Devine MASCA obligatorie?

După ce o angajata a Prefecturii Constanța a fost confirmată, la începutul acestei luni, cu noul coronavirus, prefectul județului și-a făcut un test de depistare a coronavirusului. Din fericire, George Niculescu a anunțat că testul a ieșit negativ.
În contextul creșterii numărului de infectați cu coronavirus, Prefectul Constanței, George Niculescu, a anunțat deciziile luate joi de Comitetul pentru Situații de Urgență, conform gds.ro.
Astfel, masca de protecție devine obligatorie pe litoral, începând cu 1 august, în spațiile deschise în care se formează aglomerări: piețe, oboare, târguri, curțile exterioare lăcașelor de cult, peroanele gărilor, stațiile de autobuz.

Prefectul Constanței: Măsurile de protecție sunt valabile de 1 august

  • Masca devine obligatorie în spații deschise în care distanța fizică de 2 metri nu se poate respecta. Respectiv piețe, târguri, curțile exterioare lăcașelor de cult, peroanele gărilor, stațiile de autobuz, etc.
  • Pentru zonele de promenadă din județul Constanța, în toate stațiunile turistice de interes național, respectiv cele tradiționale unde se creează aglomerări, masca devine obligatorie între orele 18:00 – 24:00.

Citește și:

Prefectul a mai anunțat că, datorită numărului mic de cazuri din județul Constanța, nu s-a luat decizia cu privire la închiderea teraselor după 23:00, aspectul nefiind dezbătut în cadrul ședinței de astăzi.

S-a decis, de asemenea, ca 36 de paturi de la Spitalul din Mangalia să fie alocate pentru pacienții cu COVID-19.

Parteneri