Home » Politică » Norica Nicolai, reacție dură la adresa premierul...

Norica Nicolai, reacție dură la adresa premierului. „Să nu rămână stupefiat”

Norica Nicolai, reacție dură la adresa premierului. „Să nu rămână stupefiat”. Norica Nicolai, vicepreședinta ALDE, a avut o intervenție contondentă la Antena 3.  Aceasta a spus că e timpul ca „Parlamentul să își reintre în rol”.

Norica Nicolai l-a criticat în termeni foarte duri pe Ludovic Orban, după declaraţia de presă de miercuri seara. Vicepreședinta Alde a mai spus „că tupeul acestuia sfidează instituţia Parlamentului”.

Citește și:

„Dacă dl Orban a rămas stupefiat după decizia CNCD, sper să nu rămâne stupefiat şi pe durata stării de alertă. Tupeul domnului Orban sfidează Parlamentul României.

Contrar atitudinii unor membri marcanţi ai PNL care au ridicat probleme de constituţionalitate, dl Orban ne spune că sunt probleme cu constituționalitatea textelor, dar să trecem peste.

Statul de drept nu este chestiune de interpretare conjuncturală. Eu cred că Parlamentul trebuie să îşi reintre în rol, pentru starea democratică a ţării. Iar partidele să privilegieze interesele cetăţenilor, nu interesele meschine ale politicii de partid”, a fost reacție dură a Norica Nicolai.

4

Parteneri