Info Actual

Info Actual > Showbiz > Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor
Showbiz

Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor

Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor

Nume greu din showbizul muzical este implicat în scandalul drogurilor. Artistul a fost căutat de poliție și va răspunde în fața judecătorilor.

Este vorba despre Marius Ivancea, cunoscut drept What’s Up. Procesul în care artistul este chemat a fost deschis de procurorii DIICOT, care au solicitat instanței confirmarea deciziei de clasare a dosarului în care a artistul a fost cercetat pentru deținere de substanțe interzise.

În cazul în care judecătorii vor admite cererea DIICOT, Marius Ivancea poate răsufla ușurat. Însă există și posibilitatea ca instanța să trimită dosarul înapoi la DIICOT, pentru continuarea anchetei. Conform legii, „în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au clasat dosarul

Reamintim că în 2020 a fost emis pe numele cântărețului un dosarul de ultraj. După ce a fost ținut la sertar jumătate de an, iar lumea a uitat de scandal, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au decis să claseze dosarul în care Marius Ivancea, alias What’s Up, era acuzat că a agresat trei polițiști.

La fel ca și DIICOT, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a trimis instanței dosarul pentru confirmarea soluției, iar judecătorii au fost de acord.

Parchetul a dispus renunţarea la urmărire penală împotriva artistului

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulata in dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanţa nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunţarea la urmărire penală, în cauza având ca obiect infracţiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN şi RĂDUNĂ ALIN SEBASTIAN, IOVA DANIEL NICOLAE, CAIN LUCIAN În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în documentul Judecătoriei, potrivit spynews.ro.