joi, august 6, 2020

„O foamete va cuprinde întreaga planetă”. Predicție înfiorătoare a astrologului indian care a prezis și pandemia de coronavirus. Este vorba despre Abhigya Anandeste.

Are doar 14 ani și a uimit o lume întreagă, după ce a prezis pandemia de coronavirus, încă din anul 2019. Adolescentul indian este astrolog. Băiatul este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

Citește și:

Abhigya Anandeste un nume din ce în ce mai vehiculat în prea mondială. Acesta declara anul trecut că o boală se va răspândi din noiembrie 2019, până în aprilie 2020, iar China va fi una dintre cele mai afectate țări.

„O boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020. Și China va fi o ţară foarte afectată”.

Tânărul astrolog susține, deasemenea că virusul va dispărea abia pe 5 septembrie 2020. După ce va începea să scadă în intensitate din data de 31 martie, conform marca.com.

Citește și:

Abhigya Anand susține că prezicerea lui este de natură astrologică. E vorba de o conjuncţie între planetele Jupiter şi Saturn. Se spune că ciuma care a pus  stăpânire pe Europe în secolului XIV a fost provocată de o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Platon.

Predicție înfiorătoare. „O foamete va cuprinde întreaga planetă”

Abhigya Anand a venit cu o nouă predicție. După ce omenirea va scăpa de pandemia de coronavirus, nu va avea prea mult timp la dispoziţie să-şi recapete forțele. În perioada decembrie 2020 – martie 2021 va avea loc o nouă conjuncţie între Saturn şi Jupiter. Conform astrologului indian, această conjuncție înseamnă o nouă tragedie.

Citește și:

Din nefericire, ar fi vorba despre o foamete care va cuprinde întreaga planetă.

 

Parteneri