miercuri, august 5, 2020

Operat de urgență. Mihai Mitoșeru, diagnostic teribil. „Tu puteai să mori oricând”.

Adevărată e vorbă din popor că socolteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Întâmplările prin care a trecut Mihai Mitoșeru, joi, 2 iulie, o dovedesc din plin.

Mihai Mitoșeru a mers împreună cu prietena lui, Adriana Bahmuțeanu, la un control de rutină. Odată ajunși la spitalul privat unde era programat, însă, medicul i-a transmis că trebuie să intre urgent în operație.

Citește și:

Prezentatorul avea probleme mai vechi cu varicele. „E ereditar, tata a avut varcie toată viața lui și s-a transferat și la mine”, i-a explicat acesta Adrianei Bahmuțeanu. Mihai i-a mai declarat Adrianei Bahmuțeanu, pentru wowbiz, că s-a hotărât pe loc să facă operația, doar pentru că doctorul i-a spus că poată să moară în orice moment.

fara descriere

Operat de urgență. „Fac eu haz de necaz, dar sunt cam fricos de felul meu”

Citește și:

„Am venit aici, la Tulkarem, la prietenii mei, și am vrut să-mi fac un control că am tot avut probleme cu varicele. E ereditar, tata a avut varcie toată viața lui și s-a transferat și la mine. Am vrut să-mi fac un control, că am mai avut o perație acum vreo 5 ani iar vena nu a fost închisă și am vrut să văd ce se întâmplă acolo.

Și la un simplu control mi s-a spus: ”păi, tu puteai să mori orcând, ai și niște chegulețe mici pe acolo”. Iar eu am fost cu avionul, în Thailanda… A zis doctorul: ”Da, ai avut noroc”. Și eu l-am întrebat „ce fac?” Iar el mi-a zis că mă operez. Acum!

Citește și:

Fac eu haz de necaz, dar sunt cam fricos de felul meu. Nu sunt roșu doar de la insolație, e și de la frică. E o operație destul de simplă, în sensul că mi se va face o anestezie locală și mă înțeapă puțin pe acolo.

Mi-am zis că mai bine fac operația acum decât să mor, indiferent cât de fricos sunt”, a declarat Mihai Mitoșeru.

Vedeta a mai spus că alături de el este familia lui.

Parteneri