miercuri, august 5, 2020

Pepene rosu. Dr. Adina Alberts trage semnalul de alarma si atentioneaza ca este cazul sa acordam o atentie sportita atunci cand mergem la cumparaturi.

Un test banal facut pe un pepene cumparat din piata a scos la iveala detalii uluitoare. Dr. Adina Alberts a descoperit ca nivelul de nitrati era de 10 ori mai mare decat limita normala.

”SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică.

Citește și:

Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate!”, a scris medicul Adina Alberts pe pagina sa de Instagram.

Pepene rosu. Dr. Adina Alberts trage semnalul de alarma: Priviti, va rog, cat de toxic este!

Citește și:

View this post on Instagram

SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate! #SanatateaTAPrioritateaMEA #DrAdinaAlberts

Citește și:

A post shared by Dr Adina Alberts (@dr_adina_alberts) on

Parteneri