duminică, iulie 5, 2020

Poate să nască dintr-un moment în altul. Alina Ceușan, probleme cu poliția.

Fosta concurentă de la Asia Express se află în cea mai frumoasă etapă a vieții sale. Cu toate acestea, însă, cunoscuta infuencer-iță are parte și de întâmplări mai puțin plăcute. Recent, blondina a împărtășit urmăritorilor săi cum a fost oprită de poliție, pentru că nu a purtat centura de siguranță.

Citește și:

Deoarece burtica crește de la o zi la alta, vedeta nu a mai putut să poarte centură la volan. Partea mai puțin plăcută a fost momentul în care polițiștii au pus-o să demonstreze că, într-adevăr, e însărcinată. Abia această situație a supărat-o pe vedetă, dat fiind că burtica sa e destul de mare. Alina Ceușan urmează să nască dintr-un moment în altul.

„Fața mea când polițiștii mă întreabă dacă am vreo certificare care să dovedească că sunt însărcinată. Mămă, domnule, am un buric și două bețe în loc de picioare. Chiar crezi că sunt burgeri sau beri?

Citește și:

Mă refer la faptul că cineva te-ar minți că ar fi însărcinată, doar ca să nu poarte centura de siguranță mă uimește. Purtați-vă centura de siguranță dacă puteți, pentru mine tocmai a ajuns la nivelul la care îmi deranjează burtica…Toată problema a fost, de fapt, atitudinea polițistului”, afost mesajul Alinei Ceușan pe Instagram.

Alina Ceușan, probleme cu poliția ”din cauza” sarcinii! Ce a pățit vedeta în trafic!

 

Parteneri