luni, iulie 6, 2020

Poza nud cu Jennifer Aniston scoasă la licitație. Istoria din spatele fotografiei. Starurile de la Hollywood au sărit mereu în ajutorul celor mai puțin norocoși. Și în cazul persoanelor afectate de coronavirus, vedetele au făcut la fel. Îndrăgita actriță din serialul Fiends a făcut un gest emoționant.

În vârstă de 51 de ani, Jennifer Aniston a scos la licitație un nud realizat în 1995. Fotograful din spatele camerei de fotografiat este Mark Selinger. Acesta a scos și el la licitație 25 de portrete ale unor personalități din showbiz-ul american.

Citește și:

Fotografia alb-negru nud cu Jennifer Aniston a făcut istorie. Actrița s-a declarat încântată că această poza nud va fi scoasă la licitație pentru o cauză nobilă. Fosta nevastă a lui Brad Pitt și-a anunțat intenția pe pagina sa de Instagram.  Prin intermediul unui clip în care apare Seliger în studio, developând celebra imagine cu Aniston. De asemenea, ea a postat și fotografia care urmează să fie licitată.

Citește și:

„Dragul meu prieten @markseliger a făcut echipă cu @radvocacy si @christiesinc pentru a scoate la licitație 25 de portrete, inclusiv unul cu mine. 100% din vânzări merg către NAFClinics, o organizație care oferă teste de coronavirus și îngrijire medicală gratuite celor fără posibilități…

Îți mulțumesc Mark pentru că mi-ai dat posibilitatea să fac parte din acest moment”, a fost mesajul lui Aniston.

Citește și:

Printre portretele care urmează să fie scoase la licitație, sunt cele ale unor celebrități precum Leonardo DiCaprio, Dr. Dre, Snoop Dog și Billie Eilish.

Parteneri