marți, august 11, 2020

Predicție minunată pentru nativii unei zodii, începând cu luna iulie! „Veți avea daruri!” Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a declarat că vor avea loc schimbări importante.

Nativii zodiei Pești, începând din a doua parte a anului, vor fi răsfățații tuturor zodiilor.

„Intră Marte în semnul vostru. Dacă alții vor fi mai liniștiți, mai tăcuți, voi, dintr-o dată, vreți să faceți lucruri. Vă revin speranța și cheful de viață. Siguranța pentru voi este importantă, dar cu Marte în Casa 1 sunteți dispuși să începeți lucruri, să-i primiți pe ceilalți în viața voastră.

Citește și:

Zodiac Pesti

Venus retrogradează în Casa 4. Stabilitatea relației în care vă aflați poate fi zguduită în mici puncte. Apar tot felul de discuții care nu sunt grave, dar, pentru că Marte va fi în Pești și Saturn retrogradează în Casa 12, fricile se reactivează, dar și treceți la treabă. Nu uitați de zona studiului. Învățați ceva nou.

Din a doua parte a anului, veți avea daruri. Acum Mercur este în semnul vostru, după va intra în Berbec, în Casa 2, a valorilor, a ceea ce monetizăm din talentul nostru. Învățați în perioada aceasta ceva, citiți despre istorie, geografie etc. Pentru că veți folosi acele cunoștințe în a doua parte a anului și vă vor aduce daruri și aprecierea altor persoane, care vor pune o vorbă bună pentru voi”, a spus Daniela Simulescu, despre nativii zodiei Pești.

Parteneri