Home » Politică » Premierul Republicii Moldova: „România geme de ...

Premierul Republicii Moldova: „România geme de cea mai mare corupție din Europa”

Premierul Republicii Moldova: „România geme de cea mai mare corupție din Europa”. Ion Chicu a criticat maniera în care a fost gestionată criza COVID-19 în România. Acesta a oferit drept exemplu negativ situația din Suceava.

„Stau si mă uit eu la băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu “patronajul” peste noi”, a scris pe pagina sa de Facebook Ion Chicu, premierul Republicii Moldova.

Citește și:

„Stau si mă uit eu la băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu “patronajul” peste noi… Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de “adus mingi” buni…

Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numarul de bolnavi COVID19 integistrati in toată țara mea. Si medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de 2 ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, desi numarul populației este egal.

Citește și:

Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine – deloc”, este mesajul premierului Moldovei.

Postarea lui Ion Chicu vine ca reacție la declarația eurodeputatului PNL Siegfried Mureșan. Acesta a spus că Guvernul Chicu a eșuat în gestionarea crizei COVID-19. Și a eșuat, deasemena, în implementarea reformelor pe care Chișinăul și le-a asumat în schimbul asistenței financiare din UE și România.

Citește și:

 

4

Parteneri