luni, august 3, 2020

Previziune dezastruoasa pentru aceasta ZODIE. Daniela Simulescu, astrolog DcNEWS, a transmis un mesaj pretios pentru nativii acestei zodii. Ii asteapta o perioada critica!

„Sunteți primii afectați! O să aveți senzația că stați pe loc. Aveți o tensiune interioară uimitoare. Nu vă ajută. Dacă nu o ponderați, discuțiile și certurile cu șefii, superiorii nu vor fi plăcute și vor duce poate și la vorbe mai urâte. Aveți grijă!

Citește și:

V-aș ruga luna aceasta (n.r. august) nu să lăsați capul jos, dar, decât să vă certați cu oamenii, mai bine faceți sport. Căutați să nu vă certați. Tensiunea nu e bună. (…) Aveți grijă de voi, mai puțini bani pentru răsfăț, veți avea această tendință”, a spus Daniela Simulescu despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie.

Previziune dezastruoasa pentru aceasta ZODIE: Sunteti primii afectati!”

Citește și:

„Dacă în ultimele zile vi s-au întâmplat tot felul de chestii ciudate, neprevăzute, greșeli neforțate, să știți că s-ar putea să fie din vina voastră, și asta pentru că ați tot amânat o schimbare. Vărsătorul este semnul schimbării, iar Luna aceasta Plină va fi în careu (tensiune) cu Uranus, planeta schimbării. Cu alte cuvinte, schimbarea se ceartă cu schimbarea. Deci fiți atenți la semnale, acceptați că nu mai merge așa, ajutați schimbarea să se schimbe!”

Citește și:

 

Parteneri