vineri, mai 29, 2020

Previziune macabra pentru romani. Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea Romaniei, sustine ca i s-a arata a cincea Apocalipsa, asa ca ne putem astepta la lucruri neplacute in urmatoarea perioada.

Pe blog-ul sau personal, Maria Ghiorghiu a oferit informatii cutremuratoare despre a cincea Apocalipsa, dupa ce a aparut un glas care i-a spus acest lucru.

„În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care intreaba asa:

Citește și:

„Bine ,dar eu de unde sa-i dau?
Iar un alt glas, îi raspunde asa:
A cincea Apocalipsa !”
După care,glasul nu mai spune nimic !

Dragii mei, iata ca este foarte posibil ca a 5 a Pecete a Apocalipsei sa fie rupta,sa fie pusa in aplicare.
Care este aceasta,veti vedea ca este chiar aceasta perioada a BISERICILOR inchise de politicieni in frunte cu seful Statului Român.

Previziune macabra pentru romani. Iata:

Citește și:

A cincea pecete ne spune despre cei care vor fi martirizați pentru credința lor în Hristos în timpul vremurilor din urmă (Apocalipsa 6:9-11). Dumnezeu aude strigătele lor pentru dreptate și le va aduce eliberarea în timpul Său – sub forma peceții a șasea, alături de urgiile trâmbițelor și ale potirelor.

Când pecetea a șasea dintre cele șapte este ruptă, se produce un cutremur devastator, cauzând o ridicare a plăcilor masive și o devastare grozavă – alături de fenomene astronomice neobișnuite (Apocalipsa 6:12-14). Cei care supraviețuiesc strigă pe bună dreptate munților și stâncilor: „Cădeți peste noi și ascundeți-ne de Fața Celui ce șade pe scaunul de domnie și de mânia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui, și cine poate sta în picioare?” (Apocalipsa 6:16-17).

Citește și:

Înca mai avem timp de căinta si de pocainta fratilor” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său, potrivit RomaniaTV.

4

Parteneri