joi, august 6, 2020

Previziune neagra pentru romani. Maria Ghiorghiu, supranumita clarvazatoarea Romaniei, a lansat o noua profetie care asterne frica si panica. Atentie, este vizata intreaga tara!

“Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator. Glasul spunea asa: În toata România va predomina nelinistea! Iar un alt glas, intreaba cu nedumerire: În toata Romania?

Dar glasul îi raspunde asa: În toate locurile omenesti posibile!

Citește și:

Dragii mei, din nefericire,ceea ce se intampla acum in Romania, duce pas cu pas spre Marea Revolutie! Pe plan mondial,dar si la noi in Romania , exista ingrijorare maxima in ceea ce priveste Coronavirusul si nu numai.Iar la noi in Romania, primeaza modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate.

Previziune neagra pentru romani: “Veti trai mania lui Dumnezeu”

Dar, Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate; asa cum El voieste si nicidecum după voia politicienilor.Deocamdata insa, politicienii isi duc mai departe planurilor lor pentru cum sa ajunga la alegerile anticipate,in loc sa se uneasca cu totii si sa gaseasca o modalitate de a stopa raspândirea Coronavirusului;o modalitate de a pune in aplicare LEGILE Romaniei care ar ajuta populatia.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Parteneri