vineri, august 14, 2020

Previziuni 2020. Nostradamus, astrolog si fizician francez, binecunoscut pentru cartile sale pline de profetii misterioase, a facut cateva precizari si in ceea ce priveste acest an. Din pacate, vestile nu sunt deloc bune!

Profetul este ştiut de toată lumea datorită operei cunoscută sub numele de The Prophecies şi publicată pentru prima oară în 1555.

Versurile sunt un fel de poem plin de metafore

Citește și:

De-a lungul istoriei, oamenii au fost convinși că ceea ce Nostradamus a scris în The Prophecies a avut de-a face cu viitorul. Versurile sunt un fel de poem plin de metafore pe care le-a scris combinând cuvinte grecești și latine, greu dar nu imposibil de interpretat.

Nostradamus ar fi prezis un cutremur major care va lovi continentul american pe parcursul anului 2020. Se crede că a prezis cum, în „Lumea Nouă – Țările de Vest”, va fi o catastrofa geologică majoră şi despre o criză economică tot în 2020 care va fi marcată de falimente, recesiune și o perioadă întunecată pentru economia mondială. Nostradamus ar mai fi prezis modul în care nivelul mării va schimba lumea în 2020.

Citește și:

Nostradamus ar fi scris în versurile sale despre ce părți din ceea ce cunoaștem astăzi drept Antarctica se va topi, determinând o creștere generală a nivelului mării de câțiva metri. Se pare că încălzirea globală va fi resimțită în 2020.

Alte preziceri ale marelui prezicător ar fi: Anglia va avea un nou rege, despre cipurile implantate, oamenii vor trăi pe Lună iar Kim Jong-Un va fi detronat.

Profetul francez a prezis o furtună puternică

Citește și:

Mai mult, se presupune că profetul francez a prezis o furtună puternică în 2020. Multe dintre aceste furtuni se vor transforma în uragane catastrofale. Nostradamus a avertizat despre un posibil conflict mondial major: „În cetatea lui Dumnezeu, va fi un tunet mare. Doi frați sfâșiați de Haos. Marele șef va cădea. Al Treilea Mare Război va începe când marele oraș se va arde”, potrivit relatările site-ului nostradamus.com.

Previziuni 2020. Nostradamus: Inceputul sfarsitului

Razboi mare in Orientul Mijlociu?

“Armele razboiului se vor vedea pe cer. In acel an si cei mai sfinti oameni vor deveni dusmani. Vor incerca sa suprime pe nedrept legile sacre, iar credinciosii vor muri in razboi sau din cauza socului!” ar fi versetul care duce cu gandul la conflictul din Orientul Mijlociu. Iran, Liban, Siria, Irak, Yemen vor incepe un razboi cu SUA. Sa fie acesta cel de-al treilea razboi mondial?

Previziuni 2020. Nostradamus: Inceputul sfarsitului

Criza economica?

Desi cei care descifreaza versetele lui Nostradamus se mai contrazic, niciunul nu se neaga previziunea sumbra asupra economiei mondiale. Fondurile speculative vor cadea sau vor falimenta, bursa internationala a marfurilor se va inchide cateva zile pentru a reduce panica la nivel mondial. De asemenea, este adusa in primplan stagnarea economica a Statelor Unite si se reitereaza ideea ca principiile si fundamentele economice nu mai pot fi aplicate in aceasta perioada.

Trump reales?

“Exilati din pricina furiei si a urii intestine

Va aduce o mare conspiratie care sa doboare Regele

Vor plasa dusmani care sa-l ameninte

Insa el se va razvrati impotriva tuturor!”

Catrenul a dus cu gandul la Donald Trump (presedintele SUA), care este inconjurat de intrigi politice si conflicte, insa, se pare, va fi reales. Ramane de vazut daca va fi asa sau nu!

Mari incendii pe glob?

“Cerul se va innegri, iar campurile vor arde de la caldura”

Dupa ce au ars hectare intregi din Padurea Amazoniana, anul trecut, iar la inceputul anului 2020 Australia a fost parjolita de incendii, potrivit lui Nostradamus lucrurile nu se vor opri aici. Europa este si ea amenintata de focuri puternice (Grecia, Croatia), dar si de valuri de caldura (Portugalia, Spania, Olanda, Germania si Franta). De asemenea, America va fi devastate de incendii si temperaturi excesive (New Mexico, Palm Spring, Los Angels).

Brexit – Caderea unui imperiu?

“Langa un pod maret, langa o campie vasta Marele Leu cu forta imperiala va cadea. Din cauza fricii, portile se vor deschide pentru el”

Aceste versuri sunt, se pare, dedicate iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, care va duce la un colaps economic. Decizia poate duce la destramarea Regatului Unit pentru ca Tara Galilor, Scotia si Irlanda de Nord nu sunt de acord cu iesirea din UE.

 

Parteneri