marți, august 11, 2020

Profesoara și elevul. Povestea uimitoare de dragoste dintre Brigitte şi Emmanuel Macron. În 2017, Emmanuel Macron a fost ales președintele Franței. De atunci, atenția presei a fost atrasă în mod constant de povestea din spatele omului Macron.

Cine e el? De unde vine? Ce relaţii are? Atunci a ieşit la iveală o mulţime de detalii şi despre viaţa sa personală, nu doar profesională. Cea care îi e soţie încă din 2007 este Brigitte Macron care astăzi are 67 de ani. Emmanuel Macron, care acum are 42 de ani, s-a îndrăgostit de Brigitte pe când era elev. De atunci, sunt de nedespărţit.

Profesoara și elevul

Citește și:

Cei doi s-au cunoscut când Emmanuel Macron avea 15 ani şi era elev de liceu.

„Când avea 17 ani, Emmanuel mi-a spus. <Indiferent ce vei face, mă voi căsători cu tine>”, a povestit Brigitte în urmă cu câţiva ani. Şi relaţia lor a început mai devreme decât se aştepta cineva.

1057 meilleures images du tableau Emmanuel Macron | Emmanuel ...

Pe atunci, Brigitte era căsătorită şi activa ca profesoară de teatru. Actualul Preşedinte al Franţei avea pe atunci 18 ani şi juca într-o piesă de teatru supervizată de viitoarea lui soţie. Totul se întâmpla la o şcoală privată din Amiens, în nordul Franţei. Ea avea chiar şi trei copii, un mariaj de ani de zile și era profesoara lui. El avea 17 ani și era elevul ei.

Citește și:

Emmanuel Macron y Brigitte: la historia de un amor prohibido entre ...

„Încet, încet cu foarte multă răbdare a reuşit să îmi înfrângă toată rezistenţa. El nu se comporta ca un adolescent. Avea o relaţie de la egal la egal cu orice adult pe care îl întâlnea”, a mai povestit actuala Primă Doamnă a Franţei.

În cele din urmă, ea a divorțat și a intrat într-o relație cu fostul său elev.

„Dacă nu luam această decizie, mi-aș fi ratat destinul”

Citește și:

Cei doi s-au căsătorit în 2007. Ea a preferat, însă, să îşi păstreze numele de domnişoară, rămânând astfel Trogneux, şi nu Macron.

După ce a ajuns prima doamnă a Franței, Brigitte Macron a vorbit despre legătura ei cu Emmanuel. Dar şi cum arată o relație, în care femeia este mai mare cu 25 de ani decât bărbatul.

Culture: Brigitte Macron divorcée par amour pour Emmanuel : sa ...

„Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Iar pentru mine asta a fost. Desigur, luăm micul dejun, eu şi ridurile mele, el şi tinereţe lui, dar asta e. Dacă nu luam această decizie, mi-aş fi ratat destinul.

Am avut parte de multă fericire alături de copiii mei. Dar, în acelaşi timp, simţeam că trebuie să îmi trăiesc această viaţă. Să fiu complet fericită”, a declarat Brigitte pentru revista Elle.

Emmanuel Macron îi consideră pe copii ei ca fiind și ai lui

Cu preşedintele Franţei, Brigitte nu are copii. Aceasta are trei copii din mariajul anterior. Brigitte s-a căsătorit cu fostul său soț  pe 22 iunie 1974. Un an mai târziu, s-a născut primul lor copil, Sebastien, iar doi ani mai târziu, se naşte Laurence. Mai târziu a venit pe lume şi Tiphaine.

Deși poate părea ciudat, al doilea fiu al lui Brigitte, a fost coleg de clasă, Emmanuel Macron.

Parteneri