sâmbătă, august 8, 2020

PSD reactioneaza. Președintele Klaus Iohannis a apreciat ieri că situația în care se află România din cauza epidemiei de coronavirus este foarte gravă și a avertizat că este nevoie de măsuri foarte ferme. Şeful statului a mai susținut că social-democrații ar fi vinovați de creșterea alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19.

Klaus Iohannis: Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit, că sute de români au murit; pentru PSD a fost important să creeze o criză ca să aibă pentru ce critica Guvernul. Acesta este PSD-ul, aceasta este explicația și vă rog să o țineți minte.

Citește și:

În replică, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a susținut că Guvernul PNL ar fi scăpat situația de sub control și că șeful statului dă vina pe PSD pentru a ascunde incompetența actualului guvern. Lucian Romașcanu a mai spus că actualul executiv ar trebui să demisioneze.

PSD reactioneaza: “Toate aceste lucruri il decredibilizeaza pe domnul Iohannis”

Lucian Romașcanu: Sunt patru luni, cinci luni de zile fără măşti, fără acţiuni pentru dotarea spitalelor, fără un plan economic pentru scoaterea României din criza generată de pandemie. Cum să aperi nepotismele? Şi exemplul suprem de incompetență criminală este numirea din fruntea DSP București, cu consecințele pe care le știm cu toții. Cum să aperi hoția? Ştim cazul Unifarm. Toate aceste lucruri îl decredibilizează pe domnul Iohannis, iar apărarea acestui guvern incompetent și criminal este și va fi întotdeauna un eșec.

Citește și:

Social-democrații au decis ieri să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, la jumătatea lunii viitoare.

Parteneri