sâmbătă, august 8, 2020

Radu Banciu a izbucnit! Prezentatorul TV a transmis un mesaj ironic pentru o telespectatoare. Iata ce i-a zis femeia si care a fost reactia jurnalistului.

“Doamnă, uitați-vă bine la gulerul ăsta, uitați-vă bine la el, că să știți că toată ziua m-am gândit la dumneavoastră. Am primit aseară după emisiune un mesaj, nu am mai avut cum să răspund, atât mi-a scris: Domnu Banciu, călcați-vă gulerul ăla odată că arată oribil!… Muierea…

Citește și:

La nouă ani de la apariția acestei emisiuni, nu mi-a adresat niciodată, niciun cuvânt, aseară mi-a scris prima dată. Nimic… gulerul arată oribil. Nu tu momente memorabile, nu tu dezamăgiri, nu tu regrete, nu tu verbe, nu tu adverbe… nimic! Gulerul arată oribil! Asta-i muierea, bă! Toată ziua m-am gândit la ea, am încercat azi să vin cu ce s-a găsit de cumpărat sau de căpătat mai bun, ca să arăt și eu… Deci oamenii te judecă după asta bă, băiete, bă. Într-adevăr, ăștia suntem. Încercăm aici să reinventăm cuvintele, critica, nimic bă. Nu aveam gulerul călcat și mi-a spus: arărați oribil!

Citește și:

E, uite, în seara asta arăt nemaipomenit! A? Asta e doamnă, ce să vă fac?!”, a spus Radu Banciu, în direct la B1 TV.

Parteneri