vineri, iulie 3, 2020

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au deslușit misterul morții lui George Floyd! „Era predestinat!” Prezentatorii emisiunii „Bună, România!”, de pe B1TV, au vorbit în direct despre moartea lui George Floyd.

Pare de necrezut, dar cei doi prezentatori au descifrat secretul numelui polițistului care l-a ucis cu sânge rece pe afro-americanul Floyd.

„Ne uităm la aceste imagini fără să ne uităm la documente, pentru că această situație putea fi prevenită dacă aveau ochi să citească și cunoșteau un pic semnificația unor nume. Polițistul în cauză, oameni buni, se numește Derek Chauvin.

Citește și:

Avem dovada! Dom`ne, în limba română, cuvântul șovin are o semnificație… Cuvântul șovin vine din franțuzescul “chauvin”. Numele acestui om asta înseamnă! Șovinismul este o ideologie și politică de ațâțare a urii și dușmăniei între națiuni și popoare. De propagare a ideii superiorității unei națiuni asupra altora. De promovare a exclusivismului și intoleranței naționale, naționalism extremism.

Citește și:

Asta e șovinismul, iar șovinul, cel care se referă la șovinism. Pe omul ăsta așa îl chema. Era un nume predestinat din punctul meu de vedere. Îi scria în certificatul de naștere ce urma să se întâmple. Așa îl chema. Mai explicit de atât ce să fie…”killer”. “Derek Killer”, atât putea fi”, a spus Răzvan Zamfir, în direct la B1 TV.

Coprezentatorul Radu Buzăianu a completat.

Citește și:

„E ca la Divertis. Adică putea să-l cheme albul șovin sau ceva de genul ăsta, că așa își puneau ăia numele, semnificativ în legătură cu gluma. Era un om făcut să facă ceea ce a făcut”, a declarat și Radu Buzăianu, conform DCNews.

Parteneri