Home » Social » Război între Arafat și un celebru avocat. Nu es...

Război între Arafat și un celebru avocat. Nu este cale de întoarcere

Război între Arafat și un celebru avocat. Șeful DSU, Raed Arafat, a reacționat după ce avocatul a spus că internarea și carantinarea asimptomaticilor sunt abuzive. Arafat a replicat acuzând că Gheorghe Piperea, cel care a făcut declarația, nu înțelege cum funcționează coronavirusul și încearcă să își facă rost de clienți.

Avocatul nu a rămas dator. Războiul este deschis

Gheorghe Piperea s-a simțit atacat și a ripostat dur: „Pe vremuri, când se potcovea puricele cu 99 de oca de fier, domnul Arafat mă suna oarecum disperat să îl ajut/asist/reprezint în încercarea de a scăpa de persecuțiile lui Băsescu și ale lui Boc. Am ieșit și în stradă pentru a mă opune demiterii domniei sale de către Boc. Nu îmi pare rău : am ieșit în stradă pentru un principiu, și nu pentru o persoană.”

Citește și:

 

Arafat l-a invitat pe Piperea să găzdiască la el niște persoane asimtomatice.

Piperea a completat: „Mesaj agramat al lui Arafat”

”Văd acum că, într-un mesaj cam agramat pe pagina sa de facebook, domnul în cauză emite o provocare infantilă. Îmi cere să găzduiesc niște asimptomatici. În afară de faptul că asemenea gesturi sunt caracteristice gangului sau colțului străzii, provocarea conține un adevăr despre modul nazistoid de gândire al domnului în cauză. Când ștampilezi ca “asimptomatic” un om sănătos e ca și când i-ai pune pe piept o stea in șase colțuri.

Citește și:

În plus, “găzduirea” de care vorbește este și inutilă – a făcut domnia sa în așa fel încât spitalele din București să fie goale în proporție de 90%, răpind tuturor cetățenilor Bucureștiului dreptul la îngrijire medicală și tratament, și a determinat construcția de spitale de carton ori transformarea unor depozite ale unor hiper-marketuri în “spitale”, deci e loc berechet pentru asimptomatici. Reamintesc că suntem singura țară din lume care internează forțat și ilegal și izolează la domiciliu/carantinează/“termometrizează” oameni sănătoși. Asta pentru că așa a dictat domnul în cauză.

Citește și:

Nu o să intru în polemici cu domnul Arafat. Adevăratul meu (nostru) adversar este Manole Isărescu.

Reafirm că eu chiar cred în principiul prezumției de nevinovăție și în necesitatea unui avocat pentru a te putea apăra eficient în instanță, chiar și din postura de țap ispășitor al prăpădului judiciar care va veni”, scrie Piperea pe o rețea de socializare.

Parteneri