sâmbătă, august 8, 2020

Răzvan Dumitrescu, apel la decență. „Măcar noi, în anumite momente, să dăm dovadă de ceva reținere!”

Raluca Turcan a făcut la Digi 24 o mărturisire cutremurătoare. Vicepremierul că doi verișori ai săi au murit după ce au fost diagnosticați cu Covid-19. După această declarație, Raluca Turcan a primit o mulțime de comentarii pe pagina sa de Facebook.

„De ce nu ai crapat tu, inteligento, in locul verilor tai? Nu era mai dragut sa “ te culci vie si sa te trezesti…..” cum ai afirmat tu deunazi?”, „E aia despre care șeful ei spunea că a făcut carieră prin paturile șefilor ei?”, „Ar trebui să mergi mai des prin spitale poate speri virusu și fuge”, „Am si eu 2 veri care se tot imi spun de domnul Turcan. Eu le spun ca e doamna. Ei imi spun ca au fost in Tailanda si acolo intr-un cartier toti arata ca domnul Turcan. Sa fi gresit oare medicul estetician? Putea oare sa gaseasca unul mai bun? Nici silicoanele nu sunt chiar asa reusite, cam bretele. Stie domnul Turcan care e treaba cu verii”, sunt doar unele dintre aceste comentarii.

„Nu pot sa cred ca in noi nu mai exista compasiune sau macar o minima prudenta publica atunci cand comentam pe marginea unei tragedii”

Citește și:

În acest context, Răzvan Dumitrescu a avut o postare de bun-simț pe pagina sa de Facebook. Acesta face un apel la umanitate și la decență.

„Multi nu o plac pe Raluca Turcan. E criticabila actiunea ei politica. E de respins demagogia discursului sau! Puteti sa nu fiti de acord cu ce spune si cu felul in care se exprima, de multe ori pe langa limba romana…Nu va obliga nimeni s-o laudati, s-o acceptati ca om politic sau sa o votati.
Mi se pare normal sa-i amendam excesele, devierile intentionate de la subiect din discursul politic, actiunea politica in masura in care aceasta este nociva. Pana aici totul este normal. Dar, oameni buni…
Nu pot sa cred ca in noi nu mai exista compasiune sau macar o minima prudenta publica atunci cand comentam pe marginea unei tragedii. Turcan a spus ca i-au murit doi verisori de COVID-19. M-am uitat pe comentariile de la postarea respectiva si va spun ca nu am mai vazut de mult timp atata ura.
Pe un astfel de subiect ma asteptam la mai multa retinere, chiar daca nu suportati acest personaj din motivele enumerate la inceputul textului. Intr-o perioada in care tensiunea, ura si dezbinarea au ajuns la cote incredibile, macar noi, in anumite momente, sa dam dovada de ceva retinere! Va multumesc pentru intelegere si pentru rabdarea de a citi pana la capat mesajul meu!”, a fost mesajul lui Răzvan Dumitrescu.

Citește și:

 

Parteneri