duminică, iulie 5, 2020

Replică acidă pentru Ganea, din partea soției lui Reghecampf. Soția antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, a reacționat și i-a adresat un mesaj lui Ionel Ganea, antrenor la ACS Poli Timișoara.

După ce Ionel Ganea a numit-o „acid sulfuric” pe Anamaria Prodan și a insinuat că impresarul își trage bani nefiscalizați din salariile jucătorilor, Anamaria Prodan am avut o replică acidă a adresa antrenourlui de la Poli.

Citește și:

„Cine e Ionel Ganea?! Aaa, cel care a fost numit de mine antrenor principal la Voluntari și la Tg. Mureș? Aaa, cel care a dezamăgit peste tot pe unde a trecut? Cred că trebuia să-i cer 10% comision de la fiecare contract. Bine că nu i-am cerut, că nu mai avea bani de benzină să meargă la emisiuni.”

Nu mai știu numele lui și nu am timp să mă uit în spate către oamenii marginalizaț

Citește și:

„Păi cum să-i răspundă Anamaria Prodan unui astfel de om? Pe bune! Nu mai știu numele lui și nu am timp să mă uit în spate către oamenii marginalizați de societate sau către oamenii cărora le-am dat șansa să antreneze și s-au făcut de râs. Să auzim numai de bine și să vorbim totuși de oameni care au lăsat ceva în urma lor, nu?”, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

 

Parteneri