luni, martie 30, 2020

Reteta pe care gospodinele trebuie sa o afle. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat o ideea interesanta pentru masa de Paste.

„M-am gândit să vă dau o rețetă de un coșuleț pentru sărbătorile de Înviere. Poate că o să vă placă cum arată.

2,5 gr grojdie uscată

1/2 pahar apă călduță

1/2 lapte călduț

1/4 pahar zahăr

1/2 lingurița sare

1/4 pahar ulei floarea soarelui

1 ou

Citește și: Întreg Sfântul Munte face priveghere pentru combaterea pandemiei, vineri, 27 martie, ora 21. Acatistul Bunei Vestiri a Maicii Domnului

4 pahare făina

Reteta pe care gospodinele trebuie sa o afle. Lidia Fecioru: Sper să vă placă

Dacă aluatul este mai lipicios, adăugați un pic de făină (dar nu mai mult de jumătate de pahar)

După ce ați construit coșulețul, ungeți cu un ou și dați la cuptor.

Sper să vă placă”, a scris Lidia Fecioru pe Facebook.

Publicată de Lidia Fecioru pe Luni, 23 martie 2020