sâmbătă, aprilie 4, 2020

Reteta snitelelor crocante. Astazi iti spunem cum sa le prepari ca la carte! Trucul secret al bucatarilor a fost dezvaluit. Iata ce trebuie sa faci!

Truc: Pentru inceput, carnea trebuie lasata la marinat jumatate de ora

Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.

Ingrediente:

  • 500 g pipet de pui
  • Sare
  • Piper
  • Zeama de lamaie
  • Ulei de masline
  • 100 g unt
  • 250 g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 100 g faina

Reteta snitelelor crocante. Mod de preparare:

Citește și: Secretul vieții! Cel mai mare duhovnic al Serbiei: „Cum vom birui răul? Cu dragoste!"

Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.

Ouale se amesteca bine cu un praf de sare, putin piper si 1 lingurita de faina, iar fulgii de porumb se strivesc usor.

Bucatile din piept de pui se trec prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final prin fulgii de porumb.

Se prajesc in unt topit, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se rumenesc si devin crocante la exterior.

Citește și: Adevarul despre mezeluri. Nutritionist: Bucurati-va de existenta lor

Se servesc alaturi de garnitura preferata.

Sursa: Stirilekanald.ro