duminică, iulie 5, 2020

Robert Sfăt, acuze incredibile la adresa lui Brigitte Pastramă. „Asta e viață de familie pe care să o trăiești?”

Robert Sfăt a dezvăluit la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1 că Brigitte Pastramă  a vândut o proprietate moștenită de la Octavian Sfăt, tatăl lui Robert. Acesta a declarat că mama sa a vândut una dintre proprietățile moștenite de la primul său soț, fără a-i da un leu.

Citește și:

„Și-a însușit o casă, în localitatea Drâmbovița, din Timișoara. Pe care a vândut-o și fără semnătura mea nu a putut să o vândă. Aveam 18 ani, iar acum am 19 ani jumătate. Iar din câte știu eu 3 din 4 primește copilul, iar 1 din 4 primește mama, legal vorbind.

Iar eu am fost de acord să primesc doar 2 pe 3 din acea valoare. După care mi s-a adus în față că aș primi doar 1 pe 3 din valoarea aia, bani pe care nu i-am primit nici astăzi”, a mărturisit fiul lui Brigitte.

Acuze incredibile. „Am ajuns să dorm pe preș și, de nenumărate ori”

Citește și:

Robert a vorbit și despre copilăria grea pe care a avut-o. Acesta a povestit că, în jurul vârstei de 7 ani, cei din jur i-au spus că mama sa era în Germania. Mai târziu a aflat că, de fapt, „Germania” însemna pușcărie.

„Știu că mama mea era plecată în Germania, ca să aflu la 7 ani că e în pușcărie, cum se spune pe românește”, a mai spus el.

Robert Sfăt a mai povestit că nimic din ceea ce i-a spus mama sa despre tatăl său nu semăna cu ceea ce i-a povestit bunica lui.

Citește și:

„Mama mea îmi spunea despre tatăl meu că o înșela. Că ea a suferit foarte multe traume din această cauză. Deși eu, din ce am auzit de la bunica mea și de la toată lumea, omul se ocupa de familie. Venea mereu acasă”, a declarat Robert Sfăt.

Tânărul nu s-a ferit să povestească nici de momentele în care mama sa l-a dat afară din casă.

„Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și, de nenumărate ori, sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, a fost concluzia amară a lui Robert Sfăt.

Parteneri