sâmbătă, august 8, 2020

Ruby, goală pe Internet. „Îmi place de mine cel mai mult din lume așa!”

A venit vara, căldură mare, moncher! Ruby a renunțat la haine. S-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare și, după ce a văzut rezultatul, nu a putut să păstreze pozele doar pentru ea.

Cântăreața a ridicat temperatura pe rețelele de socializare, după ce a publicat, pe contul său de Instagram,  un set de fotografii în care apare aproape goală. Purtând doar un bikini minuscul, vedeta a susținut sus și tare că se iubește foarte mult. Și că, în nici într-un caz, nu ar fi putut să țină pozele doar pentru ea, ascunse în telefon.

Citește și:

„Mă simt prea bine în pielea mea și cu mine că să o țin ascunsă în telefon!”

„Poate unora o să li se pară prea mult poza asta sau n-o să le placă… Dar mă simt prea bine în pielea mea și cu mine că să o țin ascunsă în telefon!🙈😘
Asta sunt eu, cu bune și cu rele, fără edit și filtre!🐒 Îmi place de mine cel mai mult din lume așa!💘

Învățați să va uitați în oglindă și să vedeți în ea cea mai frumoasă și iubită persoană din viața voastră!😻 O să vă schimbe viață treaba asta! Nu există defecte și nici perfecțiune, există individualitate și trebuie iubită și sărbătorită!😉

Citește și:

Când ești bine cu tine, poți să apreciezi binele și frumosul din jurul tău!♥️ Prea deep pentru o poză în juma de costum de baie da’ chiar nu e vrăjeală, self loveu e mare lucru, încercați!🖖🏾😎”, este mesajul cântăreței.

Ruby, goală pe Internet. Mesajul lui Ruby a fost apreciat de peste 40.000 de persoane. De asemenea, artista a primit și numeroase mesaje din partea internauților.

Citește și:

„Prea multe tatuaje, unde este feminitatea din tine?”, „Ai umplut corpul tău frumos cu prea multe tatuaje”. „Nu-mi place, păcat de tine”, ”Prea frumoasă”, ”Ești bună rău”, ”Tatuaje și atât. Zici că ai arătat ceva anume”, i-au transmis prietenii virtuali.

Parteneri