luni, iulie 6, 2020

Rusia, în șoc! Are 35 de ani și vrea să-l ia de bărbat pe fiul vitreg, pe care l-a crescut de la 7 ani. Povestea Marinei Balmaşeva, de 35 de ani, din oraşul Krasnodar, aflat în ţinutul siberian Krasnodar, întrece orice scenariu de film.

Aceasta a şocat o țară întreagă după ce şi-a anunţat nunta cu fiul său vitreg. L-a crescut de când acesta avea 7 ani, iar după ce a împlinit 20, s-a hptărât să-l ia de bărbat.

Citește și:

 

Marina Balmaşeva a fost măritată timp de 10 ani cu Alexei Balmaşev, tatăl celui care acum îi va deveni soț. Într-un final au divorțat. Marina avea 22 de ani când a devenit mama vitregă a fiului biologic al lui Alexei şi a avut grijă de el ca de propriul copil.

Alexei şi Marina nu au avut copiii lor proprii. Cu toate acestea, Marina i-a adoptat pe toţi cei cinci copii ai soţului. Patru dintre ei locuieasc și în prezent cu ea. Cel mai mic dintre ei a rămas la tatăl lui pentru că suferă de Sindromul Down.

Citește și:

Marina, vedetă pe Instagram după ce a slăbit 60 de kilograme

Marina Balmaşeva a devenit o vedetă pe reţelele sociale după ce a reuşit să slăbească peste 60 de kilograme în decurs de câţiva ani, conform Click!. Ea are mai mult de 420.000 de admiratori pe Instagram şi trăieşte din campanii publicitare.

Rusoaica şi-a şocat fanii după ce a postat o poză cu iubitul ei Vladimir, de 20 de ani. Fanii săi nu au fost ăocați când au aflat vârsta iubitului. Ci atunci când Marina a povestit că îl creşte ca mamă vitregă de când avea vârsta de 7 ani.

Citește și:

„Nu ai de unde să ştii pe ce căi te va duce viaţa. Până când nu întâlneşti persoana care te face să zâmbeşti tot timpul. Sunt conştientă că multă lume ne va judeca şi ne va pune la zid. Alţii, poate, ne vor susţine.

Dar ne-am hotărât să ne căsătorim şi asta ne face fericiţi. Vă dorim şi vouă să fiţi la fel de fericiţi ca noi”, a spus Marina. Rusoaica a mai mărturisitcă vrea neapărat să aibă copii cu cel care odată i-a fost fiu vitreg.

Epidemia de COVID-19 le-a dat complet peste cap planurile de nuntă. Dar au suficientă răbdare ca totul să se termine pentru a avea parte de ceremonia mult visată.

Parteneri