sâmbătă, august 8, 2020

S-a aflat! Mutarea făcută de Anca Țurcașiu imediat după divorț. După divorțul de Cristian Georgescu, cu care a avut un mariaj de 22 de ani, Anca Țurcașiu face o nouă schimbare în viața ei.

Solista a semnat contracte pentru a susține spectacole în stațiunea Mamaia. Din informațiile nostre, se pare că, înainte de a pleca pe litoral și-a achiziționat o nouă locuință. Informația este publicată și de click.ro.

Mutarea făcută de Anca Țurcașiu imediat după divorț

Citește și:

Artista s-a mutat deja din vila de la Corbeanca și și-a dus lucrurile în apartamentul achiziționat în București, în zona Panduri.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a spus un apropiat de-al artistei.

Apartamentul se află în apropierea blocului în care a locuit mai demult alături de Cristian Georgescu.

Citește și:

Anca Țurcașiu a decis să-și ia adio de la Cristian Georgescu după 22 de ani de căsătorie, iar motivul care a dus la separarea celor doi nu a fost lipsa de iubire, ci ar fi fost vorba de cu totul alt lucru.

Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a dezvăluitit adevăratul motiv care ar fi dus la ruptura dintre actriță și soțul ei. Se pare că relația celor doi ar fi luat sfârșit din cauza banilor. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de artistă pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată.”

 

Parteneri