vineri, august 7, 2020

S-a ales praful de averea Israelei! Liviu Arteni s-a însurat a doua oară. În urmă cu aproape 10 ani, în showbiz-ul din România a apărut cuplu exotic, format din Israela Vodovoz și Liviu Arteni. Ea avea aproape 60 de ani, iar el era mai mic cu 26 de ani decât ea. Ea era o femeie de afaceri trecută de prima tinerețe, cu o avere estimată la peste 50 de milioane de euro. El era un bărbat fără o ocupație anume.

Citește și:

Cu toate că nimeni nu le-a dat nicio șansă, căsnicia lor a rezistat, cu bune și cu rele, în jur de 10 ani. Din cauza problemelor lui cu băutura, însă, Israela a intenat divorț.

„Bea prea mult, eu am încercat să îl fac bine de când suntem împreună, dar din păcate nu mi-a ieşit. E păcat, am făcut atât de multe lucruri frumoase împreună. E un bărbat deosebit, nu mă aşteptam să dureze atât, dar ce a fost, a fost. (…) El este un om care….fără băutură nu face sex! ”, a spus Israela, într-un interviu acordat la emisiunea „Un show păcătos”.

Citește și:

“Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. L-am aşteptat foarte mult pe Liviu, dar el a fost în ţară şi a semnat actele. Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor”, a declarat pentru Click!, avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ.

Averea Israelei a ajuns pe mâinile altei femei?

Citește și:

După ce Israela a murit, în 2018, Liviu Arteni a moștenit mare parte din averea soției sale. Au trecut doi ani de atunci. Jurnaliștii de la Impact au descoperit că Liviu trăiește în altă țară. După ce acesta ar fi luat banii lăsați moștenire, ar fi plecat din țară. Conform unei surse apropiate lui Liviu, acesta s-ar fi însurat cu o femeie, deasemenea mai în vârstă decât el.

“A vândut tot ceea ce a primit de la Israela. Terenuri, case, tot. Nu a mai păstrat nimic. S-a ales cu o avere de câteva milioane de euro. Liviu a luat banii și a plecat din țară. Știu că o vreme a călătorit prin Europa, a fost o perioadă și în America.

A trăit pe picior mare și s-a bucurat de viață din plin. Acum se află prin Anglia, unde s-a recăsătorit tot cu o femeie mai mare ca el. Nu știu dacă este bogată sau nu.

Liviu nu crede că Israela e moartă, el și acum susține că ea ar fi în Israel, țara ei natală. Că s-ar ascunde acolo. Însă, când îl intreabă cineva de ce sau de cine s-ar ascunde fosta lui soție, dă din umeri”, a povestit aceeasi sursa pentru Impact.ro

Parteneri