vineri, iulie 3, 2020

S-a găsit cine să se bage în scandalul Abi Talent-Alex Velea. Războiul dintre Alex Velea și Abi Talent pare că nu se mai termină. Deși a ignorat provocările tânărului, acum Velea a pornit jihadul. Poate trece peste absolut orice, dar când vine vorba de mama copiilor săi, acesta nu s-a mai abținut și i-a dat replica.

Colegii lor aflați într-o tabără sau alta încearcă să aplaneze situația. După rapper-ul Pappy din Rahova, acum s-a alăturat și cântărețul Marius Baldovin, care l-a atacat dur pe Abi Talent, printr-un video postat în mediul online.

Citește și:

„Intrând pe Youtube în tendințe, să văd și eu cine ocupă primele locuri, ce credeți? Am văzut un tâmpit! Abi Talent e numele lui. Un afon, nu are ce căuta în muzica ușoară. Abi Talent le-a sucit mințile copiilor de 7-8 ani… Și-a făcut acolo o imagine. Abi Talent are un tupeu fantastic. Un impertinent. Cum își permite să jignească un nume mare în muzica ușoară românească. Știm cu toții că Alex Velea și Antonia au făcut ceva pentru publicul lor, au arătat ceva”, a spus Marius Baldovin.

Citește și:

 

Parteneri