luni, iulie 6, 2020

S-a luat în coarne cu el și l-a făcut vedetă! Cu cine „se luptă” Rocsana Marcu? A dispărut din lumea televiziunii, dar nu a renunțat la concertele sale. Rocsana Marcu a devenit, mai nou, senzația internetului.

Artista se ia, în coarne, la propriu cu țapul său de companie. Aceasta a povestit cum a ajuns simpaticul animal în familia lor. Țapul Rică a devenit vedeta pe pagina de Facebook a Rocsanei Marcu. Filmulețele cu el au făcut deliciul fanilor artistei și au făcut 8 milioane de vizualizări!

„Mă sună mulți să mă întrebe dacă vând țapul”

Citește și:

Arista a povestit pentru ciao.ro cât de cunoscut a devenit animalul ei de companie.

„Sunt sunată zilnic. Pentru că filmulețul cu țapul a făcut 8 milioane de vizualizări pe pagina mea de Facebook. Și mă sună lumea din toată țara pe numărul de evenimente. Eu cred că iau vreun spectacol ceva, dar mă sună mulți să mă întrebe dacă vând țapul, că e foarte frumos și vor să îl cumpere.

Citește și:

Anul trecut, de Paște, l-am adoptat pe Rică. Am fost la țară, la taică-miu. Ne-am strâns acolo toată familia și i-am spus atunci, nu ai și tu aici un miel să ne jucăm și noi cu el de Paște, că așa e frumos pentru copii.  Și așa m-a dus tata la  o vecină, de unde l-am luat pe Rică, pentru fetița cea mare. Iar cea mică și-a ales și ea un alt ieduț frumos.

I-am luat pe amândoi și ne-am dus la tata. Pentru că erau foarte frumoși și jucăuși am zis că îi luăm la noi acasă, în Pipera. Și așa am plecat cu ei în portbagaj.  Nu e drumul lung, am făcut vreo 45 de minute până acasă.

Citește și:

După prima noapte de ținut la mine în curte, dimineața i-am găsit cățărați pe șezlong și pe leagăn, mizerie în toată curtea. Băteau în geam să le dăm drumul să intre în casă. Au făcut o mare mizerie așa că i-am dus înapoi la țară la tata, cu mențiunea să nu îi bage la cuptor că sunt ai copiilor. De atunci ne-am mai luat și două capre și tot așa. Păi numai domnul Gigi să crească oi?”, a declarat Rocsana Marcu pentru ciao.ro.

Filmulețul în care s-a luat în coarne cu țapul său a devenit viral.

Parteneri