vineri, mai 29, 2020

S-au despărțit. Delia și soțul său au făcut anunțul. „Au fost patru ani frumoși”. A fost o perioadă frumoasă, cu proiecte minunate și piese devenite hituri. Acum, însă, e timpul ca Delia să spună Adio.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au încheiat colaborarea cu Lucian Ștefan, după patru ani de proiecte muzicale de mare succes. Acesta este nimeni altul decât fostul iubit al Innei și manager al casei de discuri Global Records.

Citește și:

Casă de discuri cu un portofoliu care include artiști precum Carla’s Dreams, INNA, Antonia, Alina Eremia, Irina Rimes, The Motans, AMI, DJ Project, Minelli sau Mark Stam. În perioada 18 mai–6 iulie 2019, de exemplu, aproximativ 24% din muzica difuzată pe posturile de radio a fost semnată de Global Records.

Cele două părți s-au despărțit în mod amiabil. Delia are deja alte planuri mari de viitor. Visează să înceapă că compună și pentru alți artiști și vrea să-și facă propria casă de discuri. Anunțul despărțirii de Global Records, l-a făcut la Xtra Night Show.

Citește și:

„Au fost 4 ani frumoși alături de Global Records. Cu multă muzică și proiecte de care sunt mândră. Stay tuned for more!”, a mărturisit artista.

Soțul Deliei: „Am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România”

Răzvan Munteanu, soțul Deliei, era cel care se ocupa de partea de concerte și de evenimente de la Global. Acesta a hotărât să se despartă, de asemenea, de casa de discuri.

Citește și:

„M-am implicat în diverse proiecte de la Global. Atât dezvoltarea firmei, de booking național, endorsement, dar și zona de events. Și am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România.

E timpul ca acum să mă focusez pe alte proiecte despre care voi comunica la momentul potrivit, însă voi rămâne aproape de Global pentru colaborări punctuale”, a declarat Răzvan Munteanu.

La rândul său, Lucian Ștefan, președintele Global Records, a ținut să le mulțumească celor doi, potrivit cancan.ro.

„Le mulțumesc Deliei și lui Răzvan pentru încredere și pentru o colaborare frumoasă și le urez succes mai departe în ceea ce își propun.”

4

Parteneri