vineri, iulie 10, 2020

Săptămână dificilă. „Fiți atenți ce primiți”. Atenționarea astrologului.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews a declarat că nativii Capricorn sau celor cu ascendentul în Capricorn, vor fi „pe jar” în această săptămână. Vor exista discuții și certuri, mai ales în cadrul familiei.

„Marte în Berbec revitalizează relațiile cu membrii familiei, dar nu o va face într-un mod care să vă convină. De ce? Pentru că vor exista discuții, conflicte, certuri și sunteți tot timpul puși pe jar din această cauză. Nu o să aveți răbdare.

Citește și:

Dar, Marte vă ajută să schimbați prin casă, să dărâmați ce nu mai e bun, să faceți lucruri noi, să reparați. Atenție, însă, cu Marte pe acolo, vor exista accidentări, sunt riscuri ca voi să nu stați prea mult pe acasă. Voi oricum sunteți cunoscuți pentru asta”, a atras atenția Daniela Dimulescu.

Astrologul a explicat că de „vină” pentru această săptămână grea este Luna Plină și Mercur în retrograd.

Citește și:

„Luna Plină de la sfârșitul săptămânii și mai ales că-l avem și pe Mercur retrograd vă pune foarte mult atenția pe voi. Și să știți că atenția asta nu vine că stați voi într-o dimineață să vă gândiți “ce e cu mine”. Nu! Ceilalți vă spun!

Adică primiți de la ceilalți informații care o să vă pună pe gânduri. Fiți atenți la ce primiți, pentru că oamenii e posibil să vă spună lucruri din trecut și o să vă ajute foarte, foarte mult acele lucruri”, a mai adăugat astrologul.

Parteneri