vineri, august 14, 2020

Secretul lui Gigi Becali. Latifundiarul are alaturi de el o sotie credincioasa si extrem de discreta! Luminita se afiseaza extrem de rar in public, iar atunci cand o face se intampla doar pentru a-l insoti pe partenerul sau de viata la nunti sau botezuri.

Finantatorul lui FCSB si sotia sa au 25 de ani de casatorie. Cei doi se cunosc din 1984. Mariajul celor doi a inceput in 1994, cand Gigi Becali nu era atat de cunoscut publicului.

Citește și:

Parintii celor doi sunt cei care au pus la cale casatoria dintre acestia, asa cum se obisnuiteste in comunitatea machidonilor. Luminita si Gigi Becali sunt impreuna de cand ea avea doar 14 ani, iar el 26, potrivit Cancan.

Secretul lui Gigi Becali. Intre Luminita si Gigi Becali exista si un grad de rudenie: sunt veri de gradul al 3-lea. Cei doi au impreuna 3 fete: Theodora, Alexandra si Cristina, cea de-a doua fiind botezata de Gheorghe Hagi.

Citește și:

„Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, spunea Gigi Becali despre partenera sa de viață.

Parteneri