luni, iulie 6, 2020

Secretul lui Naomi Campbell. O face doar o dată pe zi, la 50 de ani! Naomi Campbell este una dintre cele mai cunoscute modele internaţionale. Este un etalon în lumea modei, chiar și acum, la cei aproape 50 de ani, pe care urmează să-i împlinească doar peste o lună.

Pentru a arata atat de bine, vedeta a făcut în trecut eforturi. Naomi Campbell a mărturisit pentru The Sun că respectă câteva reguli esențiale.

Citește și:

Aceasta a mărturisit că a exclus total consumul de lactate şi gluten. De cele mai multe ori mănâncă o singură dată pe zi. Pe lângă asta, are grijă să mănânce in fiecare zi la aceeaşi oră și nu ezită să facă și puțin sport.

“Mănânc doar la prânz, iar duminica este ziua mea liberă de dietă, aşa că fac deserturi. Prăjituri şi budincă, în special. Dacă pur şi simplu nu vreau să mănânc într-o zi, beau doar apă sau suc”, a spus Naomi, într-un interviu pentru The Sun.

Citește și:

Campbell a devenit foarte atentă la ceea ce mănâncă, mai ales după ce mama sa, Valerie Morris, a pierdut bătălia cu cancerul. “Nu beau alcool şi nu mai mănânc carne de porc şi de pui. Când membrii familiei tale au avut cancer, devii mai atent la ceea ce mănânci”, a mai spus modelul.

Masa de prânz a lui Naomi Campbell

  • o cană de suc de legume verzi
  • salată de legume sau un antreu integral vegetarian
  • în timpul zilei, mai poate bea sucuri de fructe prospete, apă plată cu lămâie, o ceaşcă de ceai verde şi o ceaşca de suc de aloe.
  • are voie două kiwi

Citește și:

Campbell a mai dezvăluit și alte practici cu care are grijă de liniile corpului ei în perioada crizei coronavirusului. E vorba de exerciții fizice acasă și băi zilnice de 30 de minute cu sulfat de magneziu, sare kosher și oțet.

Parteneri