joi, iulie 9, 2020

Secretul unei siluete perfecte la 66 de ani! Anastasia Lazariuc a dezvaluit cum reuseste sa se mentina in forma: “Există reguli pe care trebuie sa le stim”.

Artista acordă o atenţie sporită alimentaţiei şi se pare că datorită morcovilor, vedeta se menţine tânără şi frumoasă. Din frigiderul solistei nu lipsesc aceste radăcinoase, indiferent de anotimp.

Invitata in cadrul emisiunii ‘Vorbeste lumea’, in urma cu ceva timp, Anastasia Lazriuc a vorbit despre silueta sa si a oferit dezvaluiri importante despre cum reuseste sa se mentina la 66 de ani.

Citește și:

Mama Ilenei Lazariuc a recunoscut ca are o slabiciune pentru mamaliga, pe care o prepara de cate ori are ocazia si care a ajutat-o de-a lungul timpului sa isi mentina formele demne de toata invidia.

Secretul unei siluete perfecte la 66 de ani. „Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc” a povestit Anastasia Lazariuc la Pro TV.

Parteneri