joi, august 6, 2020

Sfaturi pentru o casnicie fericita! Arsenie Boca, supranumit Sfantul Ardealului, a punctat in invataturile sale care este regula de aur pentru o relatie puternica si longeviva.

Marele duhovnic Arsenie Boca a abordat în scrierile sale teme importante de viață, precum iubirea, familia sau căsătoria. El a arătat care sunt principalele secrete pentru o căsnicie fericită și pentru o lungă relație de dragoste între soți, potrivit Romania TV.

Citește și:

Arsenie Boca, preot martir al închisorilor comuniste, s-a făcut cunoscut în ultimii ani printr-un număr impresionat de volume și documentare, în care a abordat teme importante de viață, precum iubirea, familia sau căsătoria.

Sfaturi pentru o casnicie fericita:

Reguli pentru o casatorie fericita: ”Iubirea nu are marginile omului, nici spaţiul, nici timpul. Nu piere niciodată, e puternică, încât străbate dincolo de mormânt şi ajunge pe cel iubit. Străpunge iadul, care nu-i poate sta împreună şi străbate cerul”, crede Arsenie Boca.

Regula de aur constă în evitarea extremelor

Citește și:

”Energia genezică este necesară soţilor, în familia constituită legal, civil şi bisericeşte. Regula de aur constă în evitarea extremelor: nici abuz din partea unuia, nici refuz din partea celuilalt. Dar să nu se creadă că între cele două extreme totul e îngăduit”, sunt îndemnurile Părintelui Ardealului.

Sfaturi despre alegerea miresei: Mireasa trebuie aleasă pentru tot restul vieții, scria Arsenie Boca.

Citește și:

”Mirele şi mireasa fac un singur trup. Acel bărbat nu va avea altă femeie, iar femeia aceea nu va cunoaşte alt bărbat. Alegerea e fără schimbare, patima curată e consfinţită, învoiala e veşnică”.

Parteneri