joi, iulie 9, 2020

Și-a descoperit MAREA pasiune. Sorana Mohamad: „Îmi e oxigen și hrană”. Are 37 de ani și viața i se pare o aventură. Sorana Darclee Mohamad, pe numele său adevărat, și-a descoperit adevărata pasiune a vieții.

După ce a cântat, a dansat, a prezentat emisiuni, a fost o prezență activă din showbiz-ul românesc, după ce a făcut sport sau a gătit în mod profesionist, Sorana poate spune cu mâna pe inimă care este adevărata sa pasiune.

Citește și:

Este vorba de pictură. Și-a descoperit această pasiune pe când avea trei ani, dar de-abia la 37 a înțeles că este marea și adevărata sa pasiune. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Sorana explică ceea ce simte când pictează.

Marea pasiune: pictura

„And so it begins…. Cred ca avem vreo 3 ani, cand pentru prima data am fost asezata in fata unui sevalet, de catre o prietena de-ale mamei mele, pictorita de meserie. Desi nu am avut curajul sa ating minunatiile din jurul meu, mi-a ramas acea imagine, intiparita in minte.

Citește și:

Am ales muzica, televiziunea si pentru multi ani, am lasat acea poza din mintea mea, sa zaca. Precum o naluca care ma tot striga din cand in cand. Simteam ca vreau ceva dar nu stiam ce. Si astfel m-am trezit alergand printre culori, intr-o cautare permanenta a folosintei lor.

Am incercat design vestimentar…dar nu era acel lucru care ma striga. Design de incaltaminte dar nu era nici asta. M-am intors printr-o intamplare la designul interior, cu un proiect de suflet, unde a trebuit sa pictez foarte mult.

“Deci aici erai”

Citește și:

Cand imi deschid tuburile de culori, aud acea voce care ma tot striga. De acolo suna de atatia ani si acum ca in sfarsit te-am gasit, nu o sa te paresesc vreodata.
Pictura imi e oxigenul si hrana.

Ma odihnesc in timp ce pictez si cu cat pictez mai mult, cu atat ma simt mai “eu”. Drumul abia aici imi incepe si o sa fie un drum lung. Curand #darcleegallery”, este mesajul Soranei.

 

Parteneri