vineri, mai 29, 2020

Și bogații plâng câte-odată! Goldie Hawn. „E devastator să nu știi ce se va întâmpla!” Are unul dintre cele mai recognoscibile zâmbete din Cetatea Hollywood-ului. Cu toate acestea, actrița Goldie Hawn, trăiește la cei 74 de ani ai săi, momente de nesiguranță și anxietate.

Recent, actrița i-a mărturisit lui Piers Morgan, pentru emisiunea Good Morning Britain, că resimte „o profundă tristețe”. Lunile de izolare la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus, și-au spus cuvântul. Și, cu toate că are o casă mare și frumoasă, cu curte imensă și grădină și spațiu suficient, actrița plânge și „de trei ori pe zi”.

Citește și:

„Este adevărat că suntem foarte norocoşi că trăim în această lume rarefiată şi avem aceste case frumose. Iar eu sunt foarte recunoscătoare pentru viaţa noastră, însă resimt o profundă tristeţe. Plâng de 3 ori pe zi din cauza anxietăţii pe care mi-o dă această stare defapt, nesiguranţa zilei de mâine. E devastator să nu ştii exact ce se va întâmpla”, a spus aceasta.

Tocmai din acest motiv, actriţa a lansat pe social media o provocare care să aducă optimismul în casele oamenilor. Și anume, provocarea râsului ca metodă terapeutică. Goldie Hawn le-a cerut urmăritorilor săi să îi trimită filmulețe cu oameni râzând.
Primul pas l-a făcut chiar ea. Goldie a postat un filmuleț în care vorbește despre beneficiile râsului. În tot acest timp, partenerul său de o viață, actorul Kurt Russell o gâdilă. Și bineînțeles că actrița râde cu poftă, molipsindu-i cu buna sa dispoziție pe toți urmăritorii săi.

Citește și:

În perioada următoare, Goldie va posta pe contul ei cele mai simpatice sesiuni de râs trimise de urmăritorii ei.

4

Parteneri