duminică, iulie 5, 2020

Simona Gherghe, mai speriată ca niciodată. „Nu mai văd capatul…”. Virusul care a oprit mersul firesc al planetei pare că a șocat-o abia acum pe fosta prezentatoare TV.

Simona Gherghe și-a dus fetița la grădiniță să-și ia diploma „de absolvire a primului an de grădiniță”. Din cauza măsurilor de țprotecție împotriva covid-19, nu a existat o reuniune propriu-zisă. Cei mici au comunicat cu educatoarele prin gard.

Citește și:

Imaginea în care fiica sa îi face cu mâna educatoarei sale a emoționat-o profund pe fosta prezentatoare TV.

„E in poza asta asa o duiosie… si tristete… Ana a terminat grupa mica. A avut serbarea online si azi am mers la gradinita, sa luam diploma. Ei, imaginea asta cu ea, facand cu mana prin gard educatoarelor e tare dureroasa.

Caci Ana nu prea stie cum e la gradinita normala. N-a apucat sa mearga acolo decat cateva zile, caci a izbucnit epidemia. Iar azi cu greu am luat-o inapoi, acasa”, a mărturisit fosta prezentatoate de la Acces Direct.

Citește și:

Simona Gherghe a mai spus că marea sa teamă este că lecțiile online ar putea deveni o „normalitate” în viitor.

„Tare mi-e teama ca nu cumva lectiile online sa nu devina “normalitatea” urmatorilor ani! “Normalitatea” generatiei lor. Sunt ingrijorata si iar mi-e teama. Virusul asta de care ne ferim cu totii a ajuns in cercul meu de cunoscuti. Citesc stiri si iar nu mai vad capatul…”, a spus acesta, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

 

Parteneri