duminică, iulie 5, 2020

Simona Halep a facut anuntul! Numarul 2 in WTA a luat o decizie surpriza in ceea ce-i priveste cariera. Romanca refuza sa participe la US Open.

Locul 2 WTA, Simona Halep, a informat ca are de gand sa nu participe la US Open, turneu programat sa inceapa pe 31 august, in conditii sanitare stricte, din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza Dcnews.

“Cu siguranţă am îngrijorări puternice cu privire la a merge acolo în aceste condiţii. Nu numai pentru că ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale. Dar şi din cauza riscului de călătorie, a unei potenţiale carantine şi a modificărilor din cadrul turneului”, a spus Simona Halep pentru New York Times, citat de ubitennis.net.

Citește și:

Halep nu va participa la niciun turneu din Asia şi SUA, ci doar la competiţii din Europa. Cel mai probabil, ea va lua startul la Madrid Open şi Roland Garros, în luna septembrie, potrivit eurosport, citează telekomsport.ro

Antrenorul romancei, Darren Cahill a declarat recent ca protocolul COVID-19 propus de organizatori este “incredibil de dificil” si, probabil, nu va functiona in cazul Simonei Halep.

Citește și:

“Restricţiile sunt dure. Sunt incredibil de dificile şi fiecare jucător va avea propria opinie cu privire la faptul cum va funcţiona pentru ei. Sunt destul de sigur că nu va funcţiona pentru Simona. Dacă eşti într-o echipă de baseball sau într-una de fotbal… cel puţin călătoreşti, socializezi, mănânci şi te antrenezi cu coechipierii. Tenisul este puţin diferit, deoarece este un sport individual”, a spus Darren Cahill pentru Reuters.

Parteneri