miercuri, august 5, 2020

Soarta artistului român! Jean Paler, nevoit să meargă în turnee, la 65 de ani.

Cunoscutul actor de comedie este nevoit să reia turneele și spectacolele. S-a confruntat cu mari probleme de sănătate, dar este nevoit să-și câștige banii pentru viața de zi cu zi. Jean Paler mărturisește că nu se teme de coronavirus, pentru că, spune el, „dacă e să pleci, te ia și din fața altarului”.

Citește și:

Jean Paler și-a petrecut perioada de carantină mai mult mâncând. Din pricina vârstei, actorul a fost nevoit să petreacă în aer liber doar 2 ore pe zi. Acesta are 65 de ani împliniți și era obligat de legislație să respecte un program în perioada stării de urgență.

Prezent în platoul emisiunii „La Măruță”, la ProTV, actorul a povestit câteva întâmplări dramatice din viața sa. Jean Paler a avut primul infarct în urmă cu 12 ani. Era singur în casă iar norocul său a fost faptul că a realizat că trebuie să sune după ajutor.

Citește și:

„Am patru stenturi și un defibrilator. Și la un moment dat inima a luat-o razna, că mai pleacă… Am avut pulsul 300 și aparatul de la inimă a luat-o razna. (…) Prima oară când am făcut infarctul, acum 12 ani, am căzut în casă, lângă ușă. Și am stat așa, în stare de inconștiență, vreo două ore și jumătate. Și m-am trezit din senin, pur și simplu. Și îmi căzuse din buzunar telefonul.

Citește și:

Și am văzut la lumina becurilor de pe hol lucind ceva. Și am reușit încet-încet să prind telefonul și să-l trag lângă mine. Deja începusem să-mi dau seama că nu e bine cu mine. Primul număr era al șoferului care mă aduce când fac naveta de la Sinaia, când vin la televiziuni, la teatru. A venit și m-au găsit și au dat telefon la salvare”, a povestit Jean Paler.

Jean Paler: „Mă duc pentru energia oamenilor și mă autoîncarc și eu”

Jean Paler a anunțat că urmează să plece în  turneu pe litoralul Mării Negre. Cu toate că nu se află în cea mai bună condiție fizică, actorul abia așteaptă să performeze în fața publicului.

„Iau medicamente care costă de te zăpăcesc, costă cât cuprinde. E foarte grea perioada asta. Începem săptămâna viitoare, mergem la mare, începem turneul pe litoral. Începem de săptămâna viitoare spectacolul ”Stele de cinci stele”. Am fost și anul trecut.

Mă duc pentru energia oamenilor și mă autoîncarc și eu. Nu mi-e frică de coronavirus. Dacă e să pleci, te ia și din fața altarului… M-am mai îngrășat, medicul mi-a spus să mai dau jos. Dar o să dau acum, în perioada litoralului, că e de alergat și sunt spectacolele, mesele nu mai sunt la timp și mănânci pe apucate”, a mai spus Jean Paler.

Parteneri