joi, iulie 9, 2020

Solutie pentru reluarea fotbalului in Romania! Din cauza pauzei lungi pe care jucatorii au fost nevoiti sa o ia, Gica Hagi sustine ca nu crede ca Liga 1 poate fi reluata brusc, fara ca acestia sa fie pregatiti fizic.

Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul echipei FC Viitorul, a vorbit despre perioada de pauză forțată, provocată de pandemie. Cel mai mare fotbalist român din istorie crede că o reluare a campionatului est imposibilă, pentru că echipele nu mai sunt puse la punct cu pregătirea fizică.

Citește și:

În aceste condiții, Hagi propune înghețarea campionatului și promovarea formațiilor aflate pe locuri eligibile în Liga a II-a.

Solutie pentru reluarea fotbalului in Romania: E doar o idee, nu eu decid

„Trebuie 4 săptămâni clare de pregătire după o pauză de două luni. Altfel există riscul de accidentări. În perioada asta stai la tine, pe plan local, nu ai meciuri amicale, nu ai cu cine să joci. Una e antrenamentul și ritmul de acolo, altul e cel din timpul jocului. În pregătiri jucăm cu echipe puternice, din 3 în 3 zile.

Citește și:

Unde găsim acum să jucăm vreun amical?! Când facem o pauză totală de două luni, așa scrie la carte, eu așa am învățat, că trebuie să te pregătești încă două.

Pentru sezonul ăsta, e o variantă să fie înghețat așa cum e, iar echipele din B să vină și ele alături de noi în prima ligă. E doar o idee, nu eu decid. Vom vedea dacă e bună sau nu. Chiar dacă primim mai puțini bani din drepturile TV, ce e așa disperare că se împarte suma la mai multe echipe? Care e problema?”, a afirmat Hagi la Digi Sport.

Parteneri