luni, iulie 6, 2020

Soția lui Răzvan Fodor trăiește o mare dramă. „Am început să uit lucruri”. Irina Fodor are 30 de ani și lucrează la ProTV. Cu toate că nu este atât de celebră ca soțul său, Irina are prorpii săi admiratori în mediul online și nu numai.

Recent, soția câștigătorului din acest an a ediției Asia Express a făcut o mărturisire dureroasă pe blogul său, irinafodor.ro. Aceasta a împărtășit cititorilor săi drama pe care o trăiește din 2011.

Citește și:

„De ceva timp (v-aş zice cât, dar nu mai ţin minte) am început să uit lucruri. Dar bine de tot, nu aşa. Adică rău. Uit aşa de rău, că îmi e, într-o zi, să nu uit naiba care îmi e casa, şi să intru în a vreunui vecin (am văzut eu o casă cu piscină pe strada noastră. Dacă e să uit vreodată, în aia intru).

Aşa mă gândesc. Că poate îl uit pe Fodor pe la prieteni, pe copil pe la bunici şi mă trezesc în vreo vacanţă exotică singură, de nebună. Nu se face aşa ceva!”, a mărturisit Irina Fodor.

Citește și:

Aceasta a mai spus că, cine știe din ce motive, pierderile de memorie au început odată cu sarcina

„Acum, pe bune, cred ca pierderile de memorie au început o dată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. Am mai auzit eu la ştiri că oamenii pleacă de la hoteluri cu mici suveniruri: ba o ceşcuţă, ba o linguriţă, ba un prosopel.

Cred că aşa şi ăştia mici. După nouă luni, când îşi face bebe bagajul, pune şi vreo câţiva neuroni de pe la noi, să fie. Cine ştie, dacă i-or trebui cândva?”, a mia spus vedeta ProTV.

„Creierul meu scotocește disperat în sertare după nume și informații”

Citește și:

Irina Fodor a amintit și de cazurile mai grave. Când pleacă dintr-un loc în altul și nu mai știe de ce. Sau când se întâlnește cu prieteni pe care nu mai știe cum îi cheamă.

„Câteodată, cobor din dormitor în bucătărie cu gândul să fac ceva anume, şi ajung în încăpere cu privirea pierdută. Fodor mă ghiceşte de la o poştă şi mă întreabă: „Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este?” Eu nu-s tâmpită să recunosc, iau în mână primul obiect care îmi sare în ochi şi spun prima frază care îmi vine în minte: „Am venit să-mi fac un ceai!”

(…) Nu mai spun de situațiile penibile când vin oameni către mine zâmbind și gata să mă îmbrățișeze, iar creierul meu scotocește disperat în sertare după nume și informații, dar nu reușește decât să mă lase cu ochii goi, cu o mare varză în cap și într-o situație în care, indiscutabil, ajung să mă fac de tot râsul”, a mai spus soția lui Răzvan Fodor.

Parteneri