marți, iunie 2, 2020

Ștefania visează o nuntă „prințesistică”. Speak: „Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea”.Au participat la Asia Express și au devenit unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Speak și Ștefania au ajuns în până în finala competiției și au fost doar la un pas de câștigarea premiului cel mare.

Marea surpriză din acest cuplu a fost, bineînțeles, Ștefania. Fanii emisiunii Asia Express i-au apreciat hotărârea, curajul, susținerea și prospețimea. Speak a mărturisit, într-un interviu pentru OKMagazine, care sunt cele trei calități pe care le apreciază la iubita sa.

Citește și:

„Nu  este  ipocrită,  este  foarte  naturală  şi  foarte înţelegătoare.”

La rândul său, Ștefania a mărturisit că Speak este cel mai bun prieten al său.

„Nici măcar nu am nevoie de trei lucruri, am în minte unul care le defineşte pe toate: este bărbatul perfect. Pentru mine, el are toate calităţile pe care mi le doresc. În primul rând, ne înţelegem ca cei mai buni prieteni, nu există secrete între noi, nu există niciun motiv pentru care eu să nu îl consider pe el bărbatul acela. We are perfect!”, a spus Ștefania.

Ștefania visează la o nuntă „prințesistică”

Citește și:

Speak a povestit cum a ales inelul pentru cererea în căsătorie.

„Nu are o poveste anume. Eu ştiam cam ce fel de modele îi plac ei. Dar singura chestie, care nu mi se întâmplă doar mie, cu siguranţă, a fost faptul că nu-i ştiam măsura. Și am rugat-o pe doamna vânzătoare de la magazin să îl probeze, că mi se părea că mâna ei seamănă cu mâna Ştefaniei”, a spus cântărețul

Citește și:

Ștefania nu să fie cerută de nevastă în Asia. Cu toate acestea, și-a dorit mereu ca cererea în căsătorie să fie „epică”. Pentru că, oricum, ar fi spus Da oriunde și oricum. Artista visează ca nunta sa să fie un eveniment „prinţesistic“.

„Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu cerută, nu acolo. Ştiam că la un moment dat o să facă pasul ăsta. Oricum noi glumeam pe tema asta, eu spunându-i mereu că cererea în căsătorie trebuie să fie epică. Și că vreau să mi-o amintesc toată viaţa, să fie wow.

Şi aşa a fost, a fost surprinzătoare, imposibil de uitat. Eram foarte sigură de un lucru. Oricând s-ar fi întâmplat, aş fi spus „DA“! Eram pregătită”, a mărturisit Ștefania pentru sursa citată.

Speak nu știe exact când va avea loc nunta, dar e sigur cine vrea să-i gătească și cine îi sunt nașii.

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult. Prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a mai spus Speak.

Parteneri